Mõned mõtted ettevõtluse teemal.

Olen tegelenud puitbriketi ostu-müügiga juba varem kui olin Eestis FIE-na arvel. Ostsin siis tonni kaupa ja müüsin kohe kliendile edasi. Ettevötja elu pole olnud lihtne, sest pidevalt on elus olnud suuri muudatusi, nagu ema surm ja uude riiki kolimine.. Aga olen siiani hakkama saanud ja saan ka edaspidi, sest olen ellujääja, kes ei anna alla. Ei anna alla! Alustan uuesti, õpin vigadest ja lähen edasi.
Olen õppinud kahes ülikoolis, Eestis ja Inglismaal. Olen õppinud otsustama ja kiirelt tegutsema. Mulle meeldib vabadus võtta vastutus ja ise olla oma õnne valaja. Ei meeldi nurisemine ja teiste inimeste süüdistamine. Olen palju unistanud, kuid minus on peidus realist, kes võtab asjad ette ja saadab korda.
Maailmavaatelt olen liberaal. Olen olnud poliitiliste noorteklubide asutamiste juures, olles ise ka juht ja õpetaja.
Müügiga olen tegelenud veel Eesti Ühispangas (SEB PANK) ja Inglismaal olen turustanud Rannarootsi konserve ja grillribisid oma ettevõtte MP CANNED FOOD LIMITED nime alt, mis andis vägagi tōsiseltvõetava ettevõtluskogemuse võõras riigis.
Olen uudishimulik ja meeldib alustada uusi projekte, mis tähendab, et alati kõik ei õnnestu. aga hoian pea püsti ja tean, et olen just mina ise, ise oma õnne valaja.